KURS

HUMBRYGG

@humbrygg

KURSENE VI TILBYR

Vi vil lære deg mer om de forskjellige øltypene og kunsten i å smake på øl. Er du nysgjerrig på dette tradisjonelle brygget og interessert i å få en helt annen opplevelse av øl så holder vi kurs i ølsmaking som kan gi deg eller din bedrift en god start på kvelden. Vi kjører både kunnskapsrike smakinger med informasjon og historie, eller mindre akademiske smakinger med mye morro.

Fokuset er uansett alltid på å ha det gøy, og kanskje dra med seg en funfact eller to til senere barrunder!


Kjenner du noen som er interesserte i å lære om hjemmebrygging eller er du kanskje interessert i å brygge selv? Vi tilbyr lynkurs i brygging, alt du trenger å vite om bryggeprosessen, renhold, utstyr, råvarer og gode tips slik at du kan sette i gang selv. Eller har du mer lyst til å bli med på selve bryggeprosessen og få med deg hele batchen på 25 liter når den er ferdig? Vi tar deg med steg for steg igjennom hele prosessen slik at du har gode muligheter til å lage ditt eget favorittbrygg på egenhånd!

 

Hvis du er interessert i å delta på ett kurs eller vil at vi skal holde ett kurs eller smaking for dine venner eller din bedrift, kontakt oss via kontakteskjema på hjemmesiden vår, eller send en mail til: kontakt@humbrygg.no, vi prøver alltid å skreddersy kursene etter dine ønsker og derfor variere prisene noe, men vi garanterer reale priser!

 


Kontakt oss

Klikk her for å gå til kontaktskjemaet 

 Følg oss på instagram: @humbrygg