OM OSS

HUMBRYGG

@humbrygg

OM OSS

 • Vi har i mange år vært veldig interresserte i å smake på forskjellige typer øl, men hadde egentlig lite innsikt i hvordan bryggeprosessen fungerte før vi plutselig en dag prøvde å lage et eget brygg i kjelleren. Vi lærte fort at dette var en stor verden med grenseløst potensiale. Vi begynte å smake flere typer øl fra norske og utenlandske bryggerier for å lære mer om de forskjellige smakene og vi brygget mange vidt forskjellige brygg for å lære så mye som mulig på kortest mulig tid. Vi deltok snart i et par kunkurranser med høye plasseringer. Vi skjønte fort at vi ville ta dette et steg videre og opprettet Humbrygg AS.
 • Humbrygg er et firma som kommer til å holde en del kurs i brygging og smaking. Vi brygger ogsåi eget øl via lokale bryggerier til bedrifter og arrangementer i hønefoss. Vi prøver å skape et bedre ølmiljø ved å være med å øke kunnskapen og interessen for øltradisjonen.         


 •  

   

  Hva er spennende med øl?

   Vi mennesker elsker å oppleve og utforske nye smaker og kombinasjoner. Det som for oss er ekstra spennende med øl er det faktum at smaken skapes over en lang tidsperiode som kan variere fra fire uker til flere år. Alkoholen i ølet bevarer smaken og forhindrer at brygget blir ødelagt over tid og da er det veldig lite begrensning for hvilke smaker man kan kombinere og utforske. De minste variasjonene kan ha stor innvirkning på smak og opplevelse. 


  TEAMET

 • Humbrygg AS er et firma startet av Andreas Endrerud og Emil A. Larsen. Vi jobber jobber for å bidra til et bedre ølmiljø i Hønefoss


 • Kontakt oss

  Klikk her for å gå til kontaktskjemaet   

   Følg oss på instagram: @humbrygg